Voiko tuoda omia juomia/ruokia? voiko tuoda itse tehtyjä piirakoita yöpalalle?

Koko Vanajanlinna pihapiireineen on hotelli-ravintolamme aluetta ja kuuluu ravintolamme anniskelualueen piiriin, joten omien tarjottavien ja juomien tuominen alueelle ei ole sallittua

Paljonko maksaa n.100 hlö:n häät?

Hääjuhlan hintaa on vaikea arvioida, ennen kuin tiedämme mitä palveluita ja tiloja hääpari haluaa juhlaan sisällyttää. Myös hääviikonlopun ruoka- ja juomatarjoilut sekä majoitusvuorokaudet vaikuttavat hintaan. Teemme aina yksilöidyn tarjouksen jokaiselle hääparille heidän toiveensa mukaisista häistä.

onko vieraiden mahdollista saada majoitushuoneet käyttöön jo päivällä ennen klo 15?

Jos huoneessa ei ole edellisenä yönä majoittujia, huoneen voi saada käyttöönsä jo aiemmin. Mikäli huoneessa on edellisenä yönä majoituttu, huonesiivoukset ovat käynnissä klo 12.00 – 15.00 välisen ajan. Näin ollen, mikäli vihkiminen suoritetaan täällä linnalla, suosittelemme sen alkamisajankohdaksi esim. klo: 16.00, jolloin kaikki yöpyvät vieraat ovat päässeet majoittumaan. Tärkeää onkin, että hääpari mainitsee kutsussa huoneen olevan käytettävissä vasta  klo 15.00 jälkeen.

Onko teillä kuvia häistä erilaisilla somistuksilla ja kukka-asetelmilla?

Kyllä, meiltä löytyy erilaisista tilaisuuksista kuvia, joista voi saada ideoita omaan juhlaansa. Pyydämme myös täällä hääjuhlaansa viettäneiltä hääpareilta aina kuvia, joita saa käyttää tähän tarkoitukseen.

Onko häävieraille varattava aina myös majoitus?

Vanajanlinnassa vietettävään hääjuhlaan sisältyy lähtökohtaisesti aina jonkin verran majoitusta. Sesonkiaikana (kesäkuu-syyskuu) tarjoamme  min. 100 hlö:n hääjuhlia ja silloin on aina tarvetta myös majoitukselle. Vieraathan voivat itse maksaa majoituksensa, siitä ei tarvitse hääparin välttämättä huolehtia.

Miten majoitusvaraukset tehdään?

Varsinkin isommissa hääjuhlissa on yleisimmin käytössä nettivaraus. Luomme hääjuhlalle oman koodin, mikä varausohjeineen toimitetaan häävieraille kutsun yhteydessä. Näin vieraat saavat itse tehdä majoitusvarauksensa ja maksavat sen varauksen yhteydessä.

Hääpari voi toki myös ottaa majoitusvaraukset vastaan ilmoittautumisten yhteydessä ja ilmoittaa majoittujien nimet huonejakoineen suoraan myyntipalveluumme muutamaa viikkoa ennen hääjuhlaa.

Pääseekö tilan koristelemaan jo edellisenä päivänä/iltana?

Mikäli tilassa ei ole edellisenä päivänä/iltana varausta toiselle ryhmälle, voi tilaa koristella jo hyvissä ajoin. Mahdollisuuksien mukaan ravintolamme liinoittaa ja kattaa ruokapöydät jo edellisenä iltana, joten näin ollen tila on valmiina koristeluja ym. varten viimeistään hääpäivän aamuna.

Millaisia koristeita Vanajanlinnalla on hääjuhlaa varten? Onko niistä kuvia?

Kattaukset pöytiin hoituvat Vanajanlinnan puolesta, muut mieleisensä koristeet hääpari saa tuoda itse / tilata. Yleensä hääpari kaasojen ja bestmanien kanssa koristelee ja valmistelee tilaa jo edellisenä iltana, mutta sen voi jättää myös henkilökuntamme tehtäväksi erillistä korvausta vastaan.

Kukat voi tilata itse valitsemastaan kukkakaupasta tai voimme hoitaa sen myös hääparin puolesta.

Miten häät maksetaan?

Veloitamme varausmaksun 1500 € heti hääjuhlan vahvistamisen jälkeen. Tämän jälkeen veloitamme kaiken mahdollisen hääjuhlaan liittyvän yleensä kahdessa erässä etukäteen maksuehtojemme mukaisesti. Loppulasku veloitetaan hääjuhlan jälkeen.